Hakkımızda

 

Only Fresh, Türkiye'de Cold Pressed HPP (Soğuk pres ve yüksek basınç) yöntemi kullanılarak temiz etiketli ürünleri üreten ilk ve tek şirkettir. Ürünlerimiz katkı maddesi, şeker içermez, konsantreden yapılmamıştır ve ısıl işleme tabi tutulmamıştır.    

Only Fresh, soğuk pres yöntemi ile meyve suları, smoothie'ler, limonatalar, organik meyve püreleri, fonksiyonel içecekler ve avokado meze çeşitleri üretmektedir. Her ürün laboratuvara test için gönderilir ve tüm vitaminlerin ve besin maddelerinin sağlam olduğunu kanıtlayan bir rapor ile desteklenir; bu bilgiler, her üründe bulunan vitamin ve minerallerin kesin yüzdesini gösteren besin değeri tablosunda yansıtılır.  

Only Fresh, HPP yöntemini farklı ürünlerde de kullanabilmektedir. Sebze, meyve dışında, süt ve işlenmiş et ürünleri gibi ürünlerde raf ömürlerini uzatan teknolojimiz ile farklı firmalara hizmet verebilmektedir.                  

Only Fresh ürünleri +8C'de soğuk presleme yöntemine uygun olarak üretilir. Ürünlerimizin raf ömrü, yenilikçi HPP teknolojisi kullanılarak güvenli şekilde 180 güne kadar uzatılır. Ürünlerimiz, birinci sınıf kaliteye ek olarak vitaminlerini, minerallerini, lezzetli ve taze tadını korur.  Only Fresh, Yüksek Basınç İşleme (HPP) konusunda tüketici farkındalığına öncülük eden, endüstrinin en iyi uygulamalarını geliştiren ve resmileştiren ABD merkezli bir dernek olan Soğuk Basınç Konseyi'nin (Cold Pressure Council) Türkiye'de sertifikalı üye olan tek üreticidir.

 

Üretim tekniğimiz: COLD-PRESSED HPP

Meyve ve sebze suları için farklı bir teknolojiyi Türkiye'ye getirdik. Soğuk Pres ve Yüksek Basınç (Cold-Pressed HPP) yöntemi ile meyve ve sebzelerin lezzet, renk, koku ve besin değerlerini maksimum seviyede koruyoruz. Taze ürünlerin raf ömürlerini artırıyoruz.

Mevsiminde toplanan, bol sulu portakallarımızı Finike’den, kan kırmızısı narlarımızı Muğla’dan, taze yeşilliklerimizi de Antalya’dan alıyoruz. Ürünler fabrika hatlarımızda temizlenerek, soğuk pres işlemi yapılıyor. Şişe ve ambalajlarımız kapağı kapatıldıktan sonra 6.000 bar'a kadar +8 derece su ile basınç uygulanıyor. Meyve sularında pastörizasyon uygulaması, bileşenlerin doğal tadının , besin değerlerinin düşmesine sebep olduğundan, pastörizasyon uygulaması yapılmıyor. Tüketicilerimiz doğal, lezzetli, vitamin ve minerallerini koruyan meyve sularımız, organik meyve pürelerimiz ve avokado meze çeşitlerimiz ile buluşuyor.

ONLY-LOGO

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


Adres:Tepeören İTOSB Mah.9.Cadde No:2, Tuzla, Istanbul

E-Posta: info@onlyfresh.com.tr